Werken bij

Orange Orca is een toonaangevend inkoopadviesbureau met ruim tien jaar ervaring. De consultants van Orange Orca adviseren, trainen en begeleiden organisaties bij het professionaliseren van de inkoop, bij aanbestedingsvraagstukken en contractmanagement. Met veel succes, want toonaangevende ondernemingen als Heineken en Schiphol behoren tot de opdrachtgevers. Door de wijzigingen in wetgeving op het gebied van zorg (sociaal domein, Wmo, AWBZ, jeugdzorg, participatiewet), doen ook gemeenten in toenemende mate een beroep op de expertise van Orange Orca. Kijk voor meer informatie ook op de website.

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste consultants. Op dit moment zijn wij concreet op zoek naar:

 1. Inkoopadviseur

  Junior consultant

  Voor met name de overheidssector is Orange Orca op zoek naar een junior consultant die affiniteit heeft met aanbestedingen en overheidsinkoop, in bij voorkeur het sociale domein. Als junior ondersteun je de senior en medior consultants bij de uitvoering van opdrachten. Je draait mee met diverse opdrachten bij klanten door het hele land. Je zult onder andere aan de slag gaan op een opdracht voor contractmonitoring bij gemeenten. Waar de contracten voor aanbestedingen voor hulpmiddelen onder de loep genomen worden. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een consultant waar het nodig is en tegelijkertijd alle ruimte om jezelf zo snel mogelijk te ontwikkelen tot een professional. Je onderhoudt nauwe relaties met opdrachtgevers en bent in staat om op termijn ook zelf nieuwe opdrachten te acquireren.

  Profiel

  Als junior consultant bij Orange Orca voldoe je aan het volgende profiel:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Opleiding op gebied van bedrijfskunde, inkoop of daaraan gerelateerd;
  • Een tot twee jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van aanbestedingstrajecten is een pre;
  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
  • Flexibel en initiatiefrijk;
  • Commercieel inzicht;
  • Uitstekende beheersing Microsoft Office.
 2.  

Solliciteren?

Ben jij het talent dat wij zoeken? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Patricia Willemsen. Tel: 06 13606702. Je curriculum vitae en motivatiebrief stuur je naar: pw@orangeorca.com. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.