Over ons

Orange Orca bestaat 12 jaar en is sinds de oprichting uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende adviesbureaus op het gebied van inkoop & verkoop.

De inkoopconsultants van Orange Orca verschaffen advisering op het gebied van onder andere aanbesteding, innovatie, energie, contract-, leverancier- en supply chain management, strategie- en organisatieontwikkeling.

Orange Orca adviseurs hebben een hands-on mentaliteit en zijn “Commited to Business Impact”. Ze voelen zich mede resultaat verantwoordelijk: hierdoor realiseert u, samen met hen, een blijvende besparing van minimaal 15% binnen de diverse gekozen trajecten.

Ze werken aan concrete verbeteringen en vertalen hun adviezen naar een praktische invulling, waardoor klanten deze aanbevelingen eenvoudig kunnen en willen implementeren.

Orange Orca heeft vele  opdrachten gedaan voor zowel publieke als private organisaties. Zie de referenties bovenaan deze pagina en klik op een logo voor een concrete beschrijving van een succesvol uitgevoerde case.